Op zoek naar 3d?

ikea
seo
laminaat
zonnepanelen
alarmsysteem
kpn
tattoo
solar
3d
Lay3rs 3Dprinting Alles op het gebied van 3D printers, 3D scanners en lasersnijders. Wij verkopen ook filament, accessoires en tools. Wij kunnen ook al uw producten 3D printen en 3D scannen.
Mocht u niet op zoek zijn om een 3D printer en/of 3D scanner aan te schaffen dan kunnen wij u ook op andere manieren helpen. Wij bieden in onze filialen ook de mogelijkheden om uw producten te 3D printen en/of te 3D scannen.
3D Print Canal House Grachtenpand uit de printer Heijmans N.V.
Artist Impression van het 3D Print Canal House. De bouwplaats in Amsterdam Noord. President Obama brengt bezoek aan 3D Print Canal House tijdens zijn bezoek aan het Rijksmuseum in 2014. Een geprint element. Het printen van een element. 3D maquette geprint.
3DWare Activate your future.
Wij geloven dat 3D printen de toekomst heeft. En omdat we begrijpen dat ons vak erg vernieuwend is, delen we onze kennis graag; tijdens workshops of het maken van een proefprint, maar ook door het uitwerken van een compleet advies.
3D-printservice Slijtvaste componenten Snelle bezorging. igus-icon-close-cross.
Meer online 3D print services. Maak online CAD-modellen voor 3D-printen. Configureer CAD-bestanden voor machineonderdelen online, download STEP en bestel online, bewerk ze indien nodig vooraf in het CAD-programma. We bieden gratis 3D CAD-configuratoren voor slijtvaste onderdelen zoals tandwielen, tandheugels, glijlagers, spindelmoeren, glijelementen en rollen.
3D-ontwerpsoftware, AR-ontwerpsoftware en apps Adobe.
Geef je ideeën vorm in 3D en augmented reality. Intuïtieve apps en services voor de volgende generatie. Creëer in alle vrijheid door in 3D te werken. Wij streven ernaar je te voorzien van apps die een efficiëntere 3D-workflow bieden, zodat je sneller dan ooit je creatieve grenzen kunt verleggen naar nieuwe dimensies.
Bits2Atoms: 3D-printers, 3D-scanners, filament, resin en 3D-services.
HP 3D Scan. Einscan Desktop 3D scanners. Einscan Handheld 3D scanners. PLA 175, mm. PLA 285, mm. PLA 175, mm BEESUPPLY. XYZprinting da Vinci Color Filament. XYZprinting da Vinci Junior en Mini Filament. Monocure 3D Rapid Resin. Zortrax UV Resin.
Home Multi 3D Print.
Daarnaast is Multi-3Dprint partner van BigRep, Zortrax en Ultimaker, wat de allround capaciteiten van het bedrijf met betrekking tot de 3D-printing verder onderstreept. 3D Orbit is tegenover ons gevestigd op het MAAK terrein in Haarlem en levert op een kosten efficiënte manier 3D Print Services.
3D-Print Atlas Een vrij toegankelijk en compleet overzicht van 3D-Print activiteiten in Nederland.
Meld je aan voor de nieuwsbrief. Op de hoogte blijven van het laatste 3D printing nieuws? De 3D-Print Atlas. De 3D-Print Atlas is een initiatief voor en door ondernemers om de wereld van 3D-printing in Nederland beter in kaart te brengen.
Thingiverse Digital Designs for Physical Objects.
3ds Max Software voor 3D-modelleren, animeren en renderen Autodesk. Autodesk logo. Autodesk logo. icon-svg-close. email-sent-icon. Autodesk logo. icon-svg-close.
Autodesk behoudt zich het recht voor om de adviesprijs, productaanbiedingen en specificaties van producten en diensten op ieder tijdstip en zonder kennisgeving aan te passen en is niet verantwoordelijk voor eventuele typografische, grafische of andere fouten op deze website. Autodesk, het Autodesk-logo, AutodCAD, AutoCAD LT, 3ds Max, ArtCAM, Civil 3D, FeatureCAM, Fusion, Fusion 360, Infraworks, Inventor, Inventor LT, Maya, Maya LT, MotionBuilder, Navisworks, PowerInspect, PowerMill, PowerShape, Revit, Revit LT, Robot en Showcase zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autodesk, Inc.

Contacteer ons