Resultaten voor woning

ikea
seo
laminaat
zonnepanelen
alarmsysteem
kpn
tattoo
solar
woning
woning D Architecten Groep III.
Enerzijds een groot zonneterras over de volledige breedte van het perceel, anderzijds een meer geborgen overdekt terras dat een directe aansluiting vindt met de leefruimte en er zo onrechtstreeks deel van uitmaakt. In de volledige woning werd ervoor gekozen om hier en daar de draagbalken van de plafonds zichtbaar te laten om zo duidelijk de bouwwijze weer te geven.
Een sociale woning huren bij een sociale huisvestingsmaatschappij Kortenberg.
de waarde van de woning. en de gezinsgrootte. De prijs moet betaalbaar zijn, en is nooit hoger dan de prijs van een vergelijkbare woning op de private huurmarkt. Huurders die geen of amper een inkomen hebben betalen de minimale huurprijs.
Een sociale woning huren bij een sociaal verhuurkantoor Gemeente Niel.
Een sociale woning huren bij een sociaal verhuurkantoor. Een sociaal verhuurkantoor SVK is een erkende organisatie die kwaliteitsvolle woningen en appartementen huurt op de private huurmarkt en die vervolgens voor een redelijke huurprijs verder verhuurt aan personen met een bescheiden inkomen.
Vlaams Woningfonds Woonkrediet, huurwaarborglening en sociaal huren Vlaams Woningfonds.
Verlaging rentevoeten woonkredieten! Lenen kan voortaan vanaf 16, %! Woonkredieten: onze troeven, jouw voordelen. Je kan lenen tot 100 % van de kostprijs of de waarde van de woning en dit zonder enige meerkost.; uiterst lage rentevoet.; de schatting van de woning gebeurt volledig kosteloos.; je bespaart enkele honderden euro's' dankzij de lagere kredietaktekosten.; een lagere dossierkost vind je hoogstwaarschijnlijk niet.; geen bancaire verplichtingen en vrije keuze van verzekeringen.; geen reserveringskosten voor jouw verbouwkrediet. Beheer je woonkrediet online! De troeven van onze organisatie. Bij het Vlaams Woningfonds staat klantentevredenheid voorop. Onze medewerkers stellen dan ook alles in het werk om jouw specifieke vragen en behoeften bij een kredietaanvraag of een aanvraag voor een sociale woning persoonlijk te behandelen. Bij het Vlaams Woningfonds werkt een team van gepassioneerde mensen. Zij zorgen ervoor dat er op jaarbasis duizenden burgers een woonkrediet krijgen of hulp ontvangen bij het huren.
Een woning kopen Wikifin.
Ook stedenbouwkundige vergunningen kosten geld! Vóór je een hypothecair krediet krijgt, zal de bank je vragen een schuldsaldoverzekering te ondertekenen. Die betaalt de lening terug aan de bank als je overlijdt vóór je het ontleende totaalbedrag kon terugbetalen. Een woonverzekering dekt verschillende risicos: brand, waterschade, diefstal, Strikt genomen is ze niet verplicht, maar ze is wél sterk aan te raden. Een familiale verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid BA Familiale genaamd dekt kleine, alledaagse ongevallen die jou en je gezinsleden kunnen veroorzaken. Tijdens schilderwerken aan je gevel valt je ladder op de wagen van jouw buur? De BA Familiale betaalt de kosten voor herstellingen aan de auto! Kosten voor mede-eigendom. Koop je een appartement, dan moet je ook mee de kosten voor mede-eigendom betalen: de schoonmaak van de traphal en andere gemeenschappelijke ruimten, de renovatie van de gevel, het onderhoud of de vervanging van de lift De verkoopakte en het reglement voor mede-eigendom bepalen het aandeel van elke mede-eigenaar in de gemeenschappelijke kosten. Als je een budget opstelt, hou dan rekening met de talrijke kosten verbonden aan een woningaankoop. Op welke belastingvoordelen kan ik rekenen? Als je een hypotheeklening afsluit om een woning te kopen of te bouwen kan je een belastingvermindering krijgen.
Kopen van een sociale woning / Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.
Lenen bij de VMSW. Kopen van een sociale woning. Verhuren aan een sociaal verhuurkantoor. Home Ik ben particulier Kopen van een sociale woning. Kopen van een sociale woning. Wanneer mag u een sociale woning of bouwgrond kopen? Voorwaarden voor de aankoop. Hoe verloopt de aankoop? Wat zijn de kosten? Verplichtingen na de aankoop. Wanneer kunt u uw sociale huurwoning kopen? Hoe verloopt de aankoop van uw huurwoning? Wat zijn de kosten? Verplichtingen na de aankoop. Gratis Verzekering Gewaarborgd Wonen. De verzekering betaalt een deel van de maandelijkse aflossing van uw lening, als u inkomensverlies hebt door onvrijwillige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Ik ben particulier. Ik ben professioneel. Over sociale huisvesting. Wetgeving en beleid.
Domestic Makelaars Woningen villa's.'
Toggle navigation Te koop. Aanbod woningen villa's.' Hieronder vind je het overzicht van de overeenkomstige panden. Je kan op deze pagina gericht zoeken. Sorteren op: Prijs Type Gemeente Meest recente. info op kantoor. info op kantoor. info op kantoor. info op kantoor.
Wijns Vastgoed Woningen Villa's.'
5 redenen om samen te werken met Wijns Vastgoed. Je huis verkopen via het Wijns Vastgoed-stappenplan. Hou me op de hoogte. Sortering: Prijs Type Gemeente Recent. Zoeken Uitgebreid zoeken. Bekijk op kaart Toon panden in lijst. Te koop: Woning. Te koop: Pastorijwoning.
Kan ik een sociale woning huren? WoninGent.
Je mag geen woning of bouwgrond in erfpacht of opstal hebben of gegeven hebben. Je mag ook geen woning of bouwgrond in vruchtgebruik gegeven hebben. Bracht je als zaakvoerder, bestuurder of aandeelhouder een woning of bouwgrond in een vennootschap in?
Chaos op de woningmarkt door coronaregels: wat mag wel en ni. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Verkiezingen Amerika 2020. Chaos op de woningmarkt door coronaregels: wat mag wel en niet als je een woning wil verkopen of verhuren? Gisteren om 1638: door Werner Rommers. Het is complete chaos op de woningmarkt, nu mensen door de coronamaatregelen geen huis of appartement meer kunnen bezichtigen. De regering begrijpt onvoldoende dat daarmee heel veel mensen in ernstige problemen worden gebracht, zegt het Huurdersplatform. De vastgoedsector stapt zelfs naar de Raad van State tegen het verbod. Maar hoe pakt u het nu de komende weken aan als u een huis wil verkopen? En wat met de rechten van de verhuurders? Mag ik mijn woning te koop of te huur stellen?

Contacteer ons